5 Nisan 2012
Fırında Mantarlı Ispanak (Beşamel Sos ile)
Evet bir önceki postda söz ettiğim Mantarlı Ispanak. Evdeki mantarı fazla bekletmeden değişik bir şeyler yapalım derken ıspanakla buluşturup beşamel sosla fırınladık. Harika oldu. Denemenizi tavsiye ederim.
Ispanağını hafifce haşlayıp, soğanla kavurun. Mantarları temizleyip doğrayın ve ayrı bir yerde haşlayın, ve lezzetine lezzet katmak için mantarı da hafifce kavurup ıspanakla buluşturun. Fırın tepsisine veya borcama döşeyip üzerine beşamel sos döküp, kaşar peyniri rendesi ilavesiyle nar gibi kızartın. Sıcak sıcak servis edin. Unutmadan ıspanakları kavururken 2-3 diş sarımsak ve biraz muskat eklemeyi de ihmal etmeyin.
Ziyaretiniz İçin Teşekkür Ederim, Her Zaman Beklerim... Aysel...
Gönderen Bizim Evin Mutfağı-Aysel zaman: Perşembe, Nisan 05, 2012 Etiketler: FIRIN YEMEKLERİ, SEBZE YEMEKLERI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
6 Kişi Yorum Yapmış; Hadi Yorumunu Paylaş:
mmmm...
nasıl güzell kızarmışşş:))
miss gibi bir lezzet daha çıkmış ortaya....
:)
ellerine sağlıkk canım..
mutlu hafta sonları canım...
sevgiler...
mantara bayılırım...uspanakla uyumuda güzel olmuş olmalı..ellerine sağlık
merhaba sizi izlemeye aldım...
tarifniz enfeees görünüyor...
ellerinize sağlık...
sizde beni izlemeye alırsanız seviniirm...
kocaman sevgiler...
Merhaba,
geçenlerde öğlen yemeklerimi yediğim yerde buna benzer bir yemek yemiş ve çok beğenmiştim. Tabi ki tarifini sormamıştım :) Burda bulmak çok güzel oldu.
Ellerine sağlık. Mutlaka denemek istediğim bir yemek bu.
Teşekkürler hepinize, tavsiye ederim, börek tadında harika oluyor...
Ellerine sğalık canım nefis görünüyor gerçektende pek severim :)
Yorum Gönder