30 Eylül 2007

30 Eylül 2007 Start Aldık....

Merhaba,

Bu gün start aldım. Artık ben de blog dünyasındayım. Bu blog aracılığıyla zaman zaman kendi yaptıklarıma, çoğu zaman da sizlerden gelen paylaşımlara yer vereceğim. Eğer bir bloğunuz yoksa -ya da varsa hiç farketmez- paylaşmak istediğiniz herşey burada yer alacak.

Aslında blog dünyasının sıkı bir takipcisiyim. Ama bir blog nasıl yapılır hiç bir fikrim yok. Artık deneme yanılma yoluyla bir şeyler yapacağım.

Bu ilk yazım. Sözü fazla uzatmaya gerek yok. Hoşcakalın.... Sevgiyle Kalın... Aysel

11 Kişi Yorum Yapmış; Hadi Yorumunu Paylaş:

Adsız dedi ki...

http://kuzeybebekten.blogspot.com/
hayırlı olsun :)

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Kuzeybebek Teşekkür ederim. :)

Mutfak Havlusu dedi ki...

öncelikle hayırlı olsun!
ve not düşmek istediklerime gelince lütfen acemi olduğunuzu söylemeyin harika yapmışsınız blog'unuzu,bunu laf olsun diye söylemiyorum çünkü küçük ayrıntılar-nüans farkları yapmışsınız ve renk katmış fazlasıyla.acemiliğiniz buysa artık profesyonelliğiniz nasıl olur acaba:))
acemilik bende inanın hemde benim acemiliklerim çok komik gülersiniz bol bol bende kendime gülüyorum,insan gözünün önündekini görmezmi dememek lazım,ilk açtığımda ben o kadar çok önümdekileri farketmedimki şaşarsınız:)
neyse uzun lafın kısası,ellerinize sağlık cidden güzel yapmışsınız..
sevgiler..

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Teşekkür ederim Mutfak Havlusu güzel düşüncelerin için. Bir işe girişince en iyisini yapmaya çalışırım. Bu siteyi yaparken de kimseden destek almadım. Ama daha yapmak isteyip de yapamadağım bir çok konu var. Bakalım onların da sırası gelecek inşallah. Tekrar teşekkür ediyorum sana. Sevgiyle...

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Aysel merhaba,
Bloğun hayırlı olsun.Hiç de acemice hazırlanmış bir blog değil sizinki. Çok güzel olmuş. Ben de yeniyim bu işte ama bana sağolsun Pastarda - Burçin destek verdi, yardım etti. Halen de kızım ayarlıyor bazı şeyleri. Bu nedenle yardım almadan yapmanız çok önemli.Mutfak havlusunun dediği gibi siz benim acemiliklerimi bir duysanız gülmekten ölürsünüz. Bunları bir gün bloğumda yazıp herkesi güldüreceğim.
Tekrar hayırlı olsun deyip bol tarifli, bol yorumlu sayfalar diliyorum.
Sevgilerimle,

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Merhaba Işılca Tadlar,
Sende bloguma hoşgeldin. Böyle güzel yorumlar aldıkça ne kadar mutlu oluyorum. Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Ben biraz bilgisayara meraklıyım ve işim gereği bilgisayarı sürekli kullanıyorum. İşyerimde de başı sıkışan bana gelir zaten. Bazen şimdiki işimi bırakıp bilgisayar servis hizmeti veren bir iş mi yapsam diye düşünüyorum :) Sizin acemiliklerinizi merak ettim. Ayrıca son cümleniz için Amin hepimize diyorum :) Her zaman beklerim. Sevgiyle...

Nilay Cinisli dedi ki...

Sevgili Aysel Hn.,
Öncelikle yeni blogunuzun hayırlı olmasını dilerim..Site şablonlarımız gördüğüm kadarıyla aynı..Hatta yazı karakterlerimiz bile!Bu şablon herkesin kullanımına açık olması dolayısıyla tabi ki size lafım yok...sanırım birbirimize çok benziyoruz, hem yemek bloğu olması dolayısıyla hem şablon hemde yazı karakterlerimiz aynı noktada buluşması nedeniyle..Diyeceğim o ki size başarılar diliyorum..

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Sevgili Nilay Hn.

Teşekkürler. Umarım daha başka ortak noktalarda da buluşuruz. Sevgiler

Neşeli Sesler dedi ki...

Merhabalar,
Açılış yazınıza aylar sonra yorum gelmesi ne garip dimi:))
ben de yeni başladıım blog yapmaya ama acemiyim diyeceğim gelip de sayfayı görünce evet haklısın diyeceksiniz:))
Çok fgüzel olmuşşş
ellerinize sağlık
etkinliğe katılmak isterdim ama tariflere benzer şeyler benim yaptıklarımda...
inşllah dier etkinliklere diyelim
sağlıcakla kalınnn

Hülya YILMAZ dedi ki...

Bugün bulduğum 2.Ankara'lı blogcusunuz.
Sayfanızı çok beğendim.
Sevgilerimle,

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Blogunuzun tasarımı çok güzel. Renkler birbirine uyumlu. Güzel olmuş tebrikler...