6 Aralık 2010

Vaseline Losyon (Yeni)

Yine arayı açtım farkındayım, geri dönüşüm ise yemek, pasta veya kurabiye ile değil Fikri Mühim Kampanyası dahilinde Ocak ayında piyasaya çıkacak olan Vaseline Losyonların tanıtımı ile oldu.
Kısa bir süre önce Fikri Mühim ailesine katıldım, ve geçtiğimiz hafta elime ulaşan Vaseline Losyonların tanıtımı görevini üstlendim.

Beni tanıyanlar bilir ki asla beğenmediğim bir ürün için beğenmiş gibi davranmam, ve eleştirilerimi olumsuz da olsa söylerim. 

Vaseline ile tanışıklığım eskidir. Doğrusu vücut bakımında özelliklede sertleşen topuk ve dirsek bölgelerinde Vaseline'den başka krem kullanmam. 

Bu kampanyada bize denememiz için gönderilen Vaseline losyonlardan bir adedini iş arkadaşlarımla, diğerini ise evde ailemle ve çevremdeki diğer arkadaşlarımla test ettik  ve denemeye de devam ediyoruz.

Benim cildim oldukça kuru ve deterjana karşı alerjik tepkiler veren bir yapıya sahiptir. Ellerim özellikle de kışın çok kurur ve çatlar. Vaseline losyonu daha ilk kullanımda çok beğendim. Ellerimde yapışkan ve yağlı bir his bırakmadı. Verdiği yumuşaklık ise tam da benim istediğim gibiydi.  Fotoğrafta gördüğünüz Cocoa Butter Vaseline losyonu işyerine getirdim,  evde de bir adet Aloe Vera-Salatalık kokulu Vaseline losyon var. Her  ikisinin de kokusu birbirinden güzel. Kullanmaya devam ettikçe çatlamalar düzeldi. Yumuşacık, pamuk gibi ellerim oldu. Ve ben hep çevremdeki arkadaşlarımın ellerine özenmişimdir, Vaseline sayesinde ben de onlar gibi hatta daha güzel ellere sahibim artık. Üstelik bu yumuşaklığı devam ettirmek için sürekli krem sürmeme de gerek yok, Vaseline kremi akşam yatarken sürdüm şu an saat gün ortası oldu ve hala ellerim pamuk gibi. Bu tamamen Vaseline'nin mucizesidir.   Mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

TEŞEKKÜRLER VASELINE. Artık benim vazgeçilmezim oldun.

Ziyaretiniz İçin Teşekkür Ederim, Her Zaman Beklerim... Aysel...

6 Kişi Yorum Yapmış; Hadi Yorumunu Paylaş:

Narince dedi ki...

Aysel'ciğim vazelinle benim de aram iyidir. Lisedeyken bir kız arkadaşımız kirpiklerine sürerdi, uzasın diye. Faydasını da görürdü.

umutluhayat dedi ki...

benimde böyle bir ürüne ihtiyacım vardı doğrusu,teşekkürler.

Tijen dedi ki...

Enteresan bir pazarlama taktiğiymiş bu Aysel'ciğim. Bakalım daha neler göreceğiz. Ancak bu fikrin yaratıcılığına şüphe yok.

sarımutfak-hande dedi ki...

hımmm güzelmiş kuru ciltler için iyi olduğunu duymuştum

Damak Tadı dedi ki...

Değişikmiş,hiç kullanmadım Aysel'ciğim..

mintinin dünyası dedi ki...

selamlar arkadaşım.
mutlu pazarlar diliyorum.
çok değişikmiş cidden