16 Aralık 2007

YE#29 ZEYTİNYAĞLI YEMEKLER 8. GRUP



Ankara'dan Börülce'nin Mutfağına gidiyoruz. Ayşegül bize Zeytinyağlı Havuç ve Patlıcan Tavası Hazırlamış. Misler gibi olmuş. Teşekkürler Ayşegül.



İzmir yapalım mı Cafe Sardunya Nilay Harika bir Ispanaklı-Zeytinli Börek yapmışkiii ooff offf. Ne deyim Nilay elim ekrana gidip gidip geliyor. Ellerin dert görmesin. Teşekkürler.







Lezize'nin mutfağına bakıyoruz. O da ne hiç görmediğim bir sebze var orda. Mısır Karnıbaharıymış. İlgilenenler Lezizenin sayfasına uğrasınlar. Sevgili arkadaşımız bize zeytinyağlı mısırkarnıbaharıyla zeytinyağlı yerelması yapmış.

Eveeet epey yorulduk ama değdi doğrusu ne güzel lezzetler çıkıyor ortaya...



Sırada Eldanınannesi bloğunun yazarı Kevser Hanım var. Kevser Hanım da Zeytinyaginda marine edilmis izgara kabak ile katıldı etkinliğimize. Elinize sağlık. Sevgilerimi gönderiyorum...






Ankara'dan Safran'ın Mutfağındayız. Sevgili arkadaşım bloğuma ilk yorum yazanlar arasındadır. İlk zamanlar kimden nasıl bir yorum gelecek diye merakla beklerdim. Bakalım burda bizi ne bekliyor. Zeytinyağlı Portakallı Kereviz. .. Ellerine sağlık arkadaşım... Teşekkürler...


2 Kişi Yorum Yapmış; Hadi Yorumunu Paylaş:

Bocuruk dedi ki...

Aysel'ciğim,
Çok güzel bir etkinlik olmuş, ellerine ve emeğine sağlık. Ben katılamadım, üzgünüm ve senden özür diliyorum bu nedenle. Kolaylıklar dilerim canım.
Sevgilerimle...

Safran dedi ki...

Ayselciğim etkinliği çok güzel, idare ettin, asıl senin ellerine sağlık, içten sevgilerimi gönderiyorum :)